Posted by on 2017-05-22

A Strike Bike Charity projekt:

Küldetésünk, hogy bringát juttassunk mindazoknak akiknek ez az egyszerű de nagyszerű 20-30 ezer forint értékű használati tárgy beszerzése elképzelhetetlennek tűnik .

Adományból, adomány lesz!

Az adomány kerékpárok kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. Adományba fogadjuk őket és adományként juttatjuk el a legmegfelelőbb helyre.

A kerékpárok felújítása részben adományba kapott alkatrészekből valósul meg, de sok esetben új alkatrészeket szerelünk be. Ennek finanszírozása képen hozta létre a Strike Bike az Adományszervizét. Az adományszervizzel rendezvényekre látogatunk ki, és az ott befolyt összeget az Adomány bicajok felújítására fordítjuk 100%-n.

Felajánlásod van, vagy rászoruló vagy és szeretnél egy bicajt, csak írj a strikebikeinfo@gmail.com címre. Kérnénk szépen a bringa igénylés esetén egy bemutatkozást is, a jogos igény felmérése érdekében. A példa kedvéért eddig kerékpárt juttattunk Borsod megyei 7 gyermeket egyedül nevelő apukának, olyan anyukának, aki leukémiás kislányát egyedül neveli, dolgozó hajléktalanoknak, hajléktalanszállóknak. Az igényeket nem fogjuk titkosszolgálati módszerekkel ellenőrizni, a projekt a bizalomra és az érzékenységre épül.

Ha rendezvényedre vagy vállalatod részére meg szeretnéd rendelni az Adományszervizt, csak írj a strikebikeinfo@gmail.com címre. 

Készleten lévő, vagy már adományozásra került bringáinkat itt találod.

Rácz Kálmán

Strike Bike üzlet tulajdonos


Figyelem! A Strike Bike Charity verziója kereskedelmi forgalomba nem kerül. Az adományba kapott használt alkatrészeket, melyeket felújítunk és menő bringákat készítünk 100%-ban tovább adományozzuk!

Posted in: bringak

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*