A Szerviz mottója.

“A szerelő nem varázsló.”

A javítás alapelve, hogy számodra a végeredmény rentábilis legyen. Ameddig megéri javítani, addig mindent meg fogok tenni és még annál is többet.

A RideKálmán szolgáltatásai.

Mobilszerviz:

Ha szeretnél kedveskedni alkalmazottaidnak azzal, hogy mialatt ők melóznak, egy szerelő rendbe szedi a bicajaikat, akkor a következő szolgáltatást tudom ehhez nyújtani. Ingyen szállok ki hozzátok, teherszállító bringámmal minden eszköz rendelkezésemre áll a helyszíni szervizeléshez.

Kiszálláskor a szükséges általános karbantartási munkákat végzem el. Először is letisztítom a hajtásrendszert és a váltókat, majd beolajozom. Beállítom a fékeket és a váltókat, ellenőrzöm a csapágyazásokat és a forgórészeket.

Minden javított bringához írok munkalapot, amin szerepelni fog, az esetlegesen cserére szoruló alkatrészek listája is, árajánlattal. Az ez utáni javításokat műhelyemben el tudom végezni. Amennyiben Bringawheellnesst ( azaz nagy szervízt) csinálok a bicajon, a nálad fizetett összeget levonom a javítás árából.

A javítás díja 10 bringa megrendelés felett 4000.- Ft , alatta 6000.- Ft.

Ha valami nem tiszta csak hívj, vagy írj:

06202481446 — ridekalman@gmail.com

Cafe Communication kiszállás  készült képek. Fotókat köszönöm Honfi Annának (itt még strikebike néven futott a vállalkozásom)

külső_szerv_01 külső_szerv_03 külső_szerv_05 külső_szerv_09 külső_szerv_14 külső_szerv_15

Minden bicajt kipróbálunk! De komolyan!

 

CSEREBICAJ a javítás idejére:Nem kell azon morfondíroznod, hogy hogyan old meg a teendőidet, nem kell tömeg közlekedned sem, mert ha csak óhajtod, a javítás idejére kapsz kölcsön egy bicajt, teljesen ingyen.

MENŐ BRINGAMOSÓ:

 • a RideKálmán boltocskámban van egy helyiség, ahol motormosó és tisztítószerek segítségével a Mennybe repítjük a bicajodat.
 • Tudtad-e hogy a tiszta bicaj élettartama sokkal hosszabb, ráadásul tök jó hangulatjavító is.
 • a tisztítás és az olajzás ára 1500-3000.- Ft

DSC_5785 bringamosó

 

Bringawheellness szolgáltatásunk mellé grátiszba kapsz egy fél év elteltével igénybe vehető, Nagymosást.

Javításaink visszakereshetők pontosan vezetett szerviznaplónkban. Minden javításról munkalapot fogsz kapni.

matrica_bringawheelness_fehér

Bringawheellness:

 • Először is teljesen megtisztom a bringádat. A tisztítás alatt minden részét szemügyre veszem.
 • Az állapotfelmérés az alapos karbantartás alapja. Minden változásról, plusz költségről előre értesítelek, egyeztetek veled és a javítás minden költségéről részletes munkalapot fogsz kapni.
 • Tisztítás után a forgórészeket megbontom, zsírtalanítom, ha szükséges cserélem a kopott alkatrészeket, ezután friss kenőanyaggal összeszerelem.
 • A B.W. során mindkét kerék centrírozva lesz, a külső gumi leszerelése után ellenőrzöm az állapotát mind a külső belsőnek és a belsőt védő szalagnak is.
 • Minden alkalommal ellenőrzöm a láncod nyúlását és a fogaskerekeid állapotát.
 • A fékbetétek felülete ha kritikusan kopott, javaslom annak cseréjét.
 • A tökéletes fékhatás nagy százalékban függ a jó minőségű bovdenezéstől, ha kell ezeket is kicserélem, ezután beállítom mind a féket, mid a váltóidat.
 • A javítás végén MINDEN kerékpárt kipróbálok.
 • 20000.- ft feletti javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Polírozás:

 • A Strike Bike-ban vállaljuk alkatrészeid tükörpolírozását is. Az alkatrész méretétől és a felület állapotától függő árban. Alumíni villa polírozása 3000.- 6000.- Ft pl.

Festés, teljes renoválás:

 • Nagyon egyszerű dolgod van. Csak hozd be a bicajodat, mond meg milyen színűre szeretnéd az alkatrészeket és úgy fogod visszakapni ahogyan elképzelted. A művelet  ára 30000.- Ft, ami tartalmazza a Szétszerelést, a Maszkolást, a Festést mindezen belül a Bringawheellnesst is.
 • ha külön behozod a vázszettedet (váz plusz villa) akkor a festés ára 16000.- Ft. A maszkolás ára 2000.- Ft

Bármilyen ötleted van, elszáll a fantáziád, vagy van valami amit elképzeltél de nem tudod pontosan szavakba önteni. Gyere be, üljünk le és beszéljük meg milyen legyen a Te bicajod.

Tárgyak lepottyant alkatrészekből.

Célom, hogy minden használt alkatrész új életet kapjon. Büszke vagyok rá, hogy a boltom berendezésének legalább a 80%-a szemétből készült. Ezen kívül folyamatosan jár az agyam, hogy milyen termékeket tudok gyártani a levetett alkatrészekből. Van már nadrágpántom fényvisszaverővel, újrahasznált belsőből, cipókanalam sárvédőből és belsőgumi pántos térdmelegítőm.

_POR0434

_POR0175 _POR0176 _POR0173 _POR0172 _POR0171 _POR0170

_POR0083 _POR0084 _POR0229 _POR0230 _POR0231 _POR0232 _POR0233 _POR0234 _POR0235 _POR0236 _POR0237 _POR0244